Esiintyjälle

FACEBOOK-SIVUT

PISPALAN SOTTIISIN FACEBOOK-SIVU
Pispalan Sottiisin oma facebook-sivu löytyy osoitteesta: http://www.facebook.com/sottiisi

RIEMUA! ESITYKSEN FACEBOOK-RYHMÄ
Riemua! esitystä varten on perustettu oma Facebook-ryhmä. Löydät sen osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/riemua/ ryhmä on tarkoitettu kaikille esityksen tanssijoille, soittajille, ohjaajille, kannustajille tai huoltajille.  Tule mukaan keskusteluun!

 

PUVUSTUS

TANSSIJOILLE
Riemua! Esitykseen ei tarvitse valmistaa omaa esiintymisasuaan vaan jokainen ryhmä voi tulla esiintymään niillä esiintymisasuilla jotka ryhmillä on esiintymisasuina käytössä. Toivomme kuitenkin Kansantanssin Riemuvuoden kunniaksi ryhmien käyttävän mahdollisimman paljon kansallispukuja. Feresit ja karjalaiset asut ovat myös hyvä vaihtoehto esiintymiseen. Muistakaa tarkistaa vielä ennen tapahtumaan lähtöä esiintymisvaatteiden yhdenmukaisuus (alushameet, samanlaiset sukat ja kengät, korujen käyttö, hiusten laitto yms.)

SOITTAJILLE
Pistäkää päällenne jotain country-henkistä, runsaan hersyvää ja vähän yliampuvaa. Voit pukeutua kuin pukeutuisit vaikka Esson baariin Tupoksessa, nuorisoseuran juhannusjuhliin Keuruulla tai heinäpellon laitaan Sorsakoskella. Puvustus saa henkiä mennyttä aikaa (~1900-1960), mutta sen ei tarvitse noudattaa minkään tietyn aikakauden tyyliä. Kansallispuvut sopivat myös hyvin tapahtuman henkeen. Mielikuvitus liikkeelle ja kaappeja kaivamaan.

ESIINTYMISASUJEN SÄILYTYS JA HUOLTO
Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen varataan esiintymisasuille oma säilytystila. Jokainen voi viedä oman esiintymisasunsa säilytykseen ja noutaa sen sieltä tarvittaessa. Lisäksi Folk Camppiin varataan muutamia silitysrautoja ja lautoja vaatteiden silitystä varten.

 

HARJOITUSAIKATAULU

Riemua! esityksen harjoitusaikataulun löydät täältä.

MUSIIKKI

Orivesi All Stars on viinkonloppu harjoituksissa äänitellyt uusia versioita kokonaisuuden musiikista. Musiikit ovat saaneet myös mukaansa sovituksellisia juttuja. Kannattaa käydä kuuntelemassa musiikit! Musiikit löytyvät täältä.

KENTTÄKARTAT

Kokonaisuuden koreografit koostavat jokaiselle esitysnumerolle kenttäkartan, josta näkee ryhmien sijainnin esiintymisalueella sekä mahdolliset yhdessä muodostettavat kuviot. Myös koreografit saattavat laittaa viime hetken neuvoja kenttäkarttojen yhteyteen. Kenttäkartat löytyvät täältä.

AJOLISTA

Ajolista on esityksen teknisempi listaus. Siitä näkyy kokonaisuuden iskut, tanssit, sisääntulot, pituudet ja muuta tärkeää tietoa. Kannattaa tutustua siihen etukäteen. Riemua!-ajolista täällä.